BOMA PARKET
menu podlahy

Technologie kartáčování podlah

Napište nám
Technologie kartáčování podlah

Technologie kartáčování s bruskami a příslušenstvím Bona

Rádi bychom Vám představili systém kartáčování, se kterým dosáhnete 2-rozměrného efektu při renovaci vaší dřevěné podlahy

Bona představuje novou jedinečnou technologii, která posouvá možnosti současných renovací podlah do nových dimenzí. Při použití rotační brusky Bona Flexisand 1.9 a unašeče Bona Power Drive NEB s rychlým nacvakávacím systémem výměny disků máte možnost provést jak hrubé tak následně jemné broušení podlahy za pomocí doporučených druhů a zrnitostí brusných papírů průměru 150mm. Pokud byla podlaha před broušením již kartáčována, nebo to nyní nově zákazník vyžaduje, můžete dále použít kartáče pro hrubé drásání a následně kartáče pro jemné kartáčování, kterým vytvořený efekt zjemníte.

Dodržujte doporučený postup broušení a kartáčování pro optimální vzhled podlahy

brusy postup

Máte-li zájem, můžete si prohlédnout video s podrobným postupem.

Následně je podlaha připravená pro jakoukoliv dostupnou povrchovou úpravu. Nejvýraznější výsledky dosáhnete následným mořením, např. Bona Craft oil 2K, ale podlahu lze samozřejmě také pouze nalakovat známými bezbarvými laky nebo naolejovat přírodním odstínem tvrdého voskového oleje.

Jedinečné efekty

brusy postup

Vytváření textury dřeva

Drátěné kartáče umístěné na unašeči brusky na povrchu podlahy odstraní měkkou část dřeva a vytvoří tak reliéf povrchu. Kresba dřeva tak krásně vynikne.

brusy postup

Snadné připevnění

Kartáče a brousící talíře jsou připevněny k Bona Power Drive NEB prostřednictvím nacvakávacího systému pro rychlou výměnu disků.

brusy postup

Flexibilní Power Drive NEB

Unikátní flexibilní unašeč Bona Power Drive NEB nabízí jak broušení až na holé dřevo, tak následně, po odejmutí brusných disků a nasazení kartáčů, také kartáčování a drásání podlah. Všechno pomocí jediného nástroje. Tento unašeč je určen výhradně pro použití na talířovou brusku Bona FlexiSand 1.9, která díky výkonnému motoru 1.9kW nabízí skvělé výsledky.

Možnosti zapůjčení systému:

(aktuálně zkušební provoz na provozovně Bohdalec)

brusky

brusky pujčovna

Bližší informace o zapůjčení - Brusky a podmínky zapůjčení

 

Boma Parket s.r.o. - vše pro podlahy a podlaháře
Zavři

Napiště nám

Jméno
Telefon
Email
Dotaz
Zavřít vrstvu dotazu.