BOMA PARKET
menu podlahy

Pall-X 98 Gold s korunou králů

Napište nám
Pall-X 98 Gold s korunou králů

Vyzkoušejte královský lak Pall-X 98

Lak Pall-X 98 Gold v nerozlučné dvojici se základním lakem Pall-X 320

Za každá dvě zakoupená balení zátěžového dvousložkového laku Pall-X 98 Gold polomat nebo mat = 11l (2 x 5,5l), obdržíte ZDARMA základní lak Pall-X 320 (5l). Neváhejte, akce platí do vyprodání limitovaných akčních zásob. 

Více informací u našich prodejců.

Produkty v akci
1189Kč / l bez DPH
Cena za balení včetně DPH:

Pall-X 98 GOLD mat je vrchní 2-složkový parketový lak na vodní bázi určený pro velmi silně namáhané parketové podlahy s velmi vysokou odolností proti silnému mechanickému a chemickému namáhání. Vhodný rovněž pro lakování sportovních dřevěných podlah podle EN 14904. Plná zátěž již za 24 hod. a plné chemické vytvrzení za 3 dny!!! 

1166Kč / l bez DPH
Cena za balení včetně DPH:

Pall-X 98 GOLD polomat - vrchní 2-složkový parketový lak na vodní bázi určený pro velmi silně namáhané parketové podlahy s velmi vysokou odolností proti silnému mechanickému a chemickému namáhání. Vhodný rovněž pro lakování sportovních dřevěných podlah podle EN 14904. Plná zátěž již za 24 hod. a plné chemické vytvrzení za 3 dny!!! 

540Kč / l bez DPH
Cena za balení včetně DPH:

Pall-X 320 je univerzální 1-složkový disperzní parketový základní lak na vodní bázi s velmi dobrou plnící schopností, pro nanášení válečkem nebo špachtlí.

Boma Parket s.r.o. - vše pro podlahy a podlaháře
Zavři

Napiště nám

Jméno
Telefon
Email
Dotaz
Zavřít vrstvu dotazu.