BOMA PARKET
menu podlahy

Hloubkově čistící stroj pro renovaci podlah

Napište nám
BOMA PARKET
Fotogalerie
Hloubkově čistící stroj pro renovaci podlah

V rámci naší půjčovny je pro Vás připraven výkonný pomocník pro oživení Vaší podlahy - Bona hloubkový čistící systém - "Bona Deep Clean System".

HLOUBKOVE CISTENI BONA

Bona hloubkové čištění je nový čistící systém, především nadřevěné podlahy v interiéru i exteriéru, který se doposud na trhu nenabízel. Jedná se o nový způsob "renovace" velmi znečištěných podlah. 

Čištění podlah do hloubky:

  • Uklízíte podlahu pravidelně a i přesto je Vaše podlaha po nějaké době špinavá a opotřebovaná? Je to běžný jev, kterého si občas ani nevšimnete. Každá podlaha po určité  době stárne, její povrch se mění a po čase, pokud se podlaze pravidelně nevěnujete, může být podlaha jednotvárná a matná. Proces je tak pomalý, že si toho možná ani nevšimnete a přijímáte podlahu takovou, jaká je.
  • Pouze jeden tah čistícím strojem Bona Power Scrubber by odhalil, jak podlaha vypadala, když byla nová a krásná. Společně s použitím čistícího přípravku Bona Deep Clean Solution byste nahlédli o 5 – 10 let zpět, kdy jste si podlahu pořídili. Čistící systém s extrémí účinností významně změní pohled na Váš domov. Již nebudete chtít podlahu překrývat kobercem!
  • Podlahu pak i nadále ošetřujte přípravky Bona (leštěnkami, osvěžovači, oleji). Produkty Bona umožňují udržet podlahu ve skvělé "kondici" a oddalují tak čas než bude třeba rozsáhlejší renovace parket (vč.broušení...). 

Síla v čistící emulzi

  • Použití čistícího stroje je jednoduché – dá se srovnat s používáním standartního vysavače za mokra kdy na podlahu v jedné fázi nanášíte vodu v patřičné koncentraci s přípravkem Bona Deep Clean W a v další používáte vysávání znečištěné vody zpět do stroje Bona Power Scrubber
  • Stroj při práci využívá 2 rotační válcové kartáče aniž by ji poškrábal (je možné vybírat z kartáčů vhodných jak pro interiér tak také pro exteriér - na venkovní terasy), což je výhoda oproti konkurenčním podlahovým strojům s horizontálně rotující podložkou.
  •  Stroj je velmi výkonný pouze v kombinaci s extrémně účinným čistícím přípravkem Bona Deep Clean Solution. Čistící prostředek rozpouští odolné nečistoty a skvrny a je bezpečný pro použití jak na lakované tak i olejované podlahy (na lakované podlahy je doporučeno přidat 10% čističe Bona Deep Clean Solution, zatímco na olejované podlahy postačí pouze 5% tohoto prostředku). 
  • Pro čištění venkovních teras doporučujeme použití Bona čistícího prostředku na dřevěné terasy.

Co jste na trhu doposud nenašli – „oživení“ aneb hloubkové čištění parket

  • System nabízí hloubkové čištění podlahy ještě předtím, než bude zapotřebí jejich řádná renovace. To tu ještě nebylo!
  • Dřevěné podlahy budou sice vyžadovat nové přepolišování nebo přeolejování parket, nicméně hloubkovou renovaci přebroušením můžete odsunout ještě o pár let později. Stačí podlahu řádně vyčistit, oživit a podlaha září opět čistotou jako nová. Vyzkoušejte sami co náš systém dokáže!
Boma Parket s.r.o. - vše pro podlahy a podlaháře
Zavři

Napiště nám

Jméno
Telefon
Email
Dotaz
Zavřít vrstvu dotazu.